vineri, 10 decembrie 2010

8.6mln mdl sau idiotismul comuniştilor de azi

Astăzi, Curtea Constituţională (CC) a decis renumărarea voturilor. "Bravo" celor 5 magistraţi, care dau drept de cauză oricăror aberaţii comuniste, iar cei din urmă încearcă pe banii publici cum e să faci politică. 8 ani au păpat leuţii tării şi acum o fac iar, oare suntem într-o ţară ce în fiecare an simte deja-vu politic?

Un calcul simplu, am adunat numarul buletinelor de pe site-ul cec.md şi rezultatul e 1718478. Un mandat constituie 17mii de buletine. Întrebarea: de unde o aşa marjă de eroare în numărarea voturilor?

Curtea Constituţională poate cere renumărarea voturilor doar în cazul în care aceasta ar produce o schimbare esenţială. Pe bune?

Agreez faptul că  CC nu este nicicum un organ economic, dar timpiţii de la PCRM au specialişti economici? Ei înţeleg câţi bani au fost aruncaţi? 20,000 lucratori, a câte 430 lei =8,600,000mdl. Suntem o ţară "bogată" şi o sumă aşa de mică e un alt nimic.

Un coleg de grupă are bursa lunară de 648mdl, 8,6mln sunt 1474 studenţi cu burse garantate pentru un an de studii in valoare anunţată mai sus. 17916 de studenţi cu circulatoare la troleibuz pentru un an. 471 de oameni social defavorizaţi cu câte un prânz pe zi în valoare de 50 mdl, 471 de oameni ce nu riscă să moară de foame.

 Cu ce organ se gâdesc comuniştii? Căci de s-ar gâdi cu penisul ar susţine femeile care din cauza lipsei de bani ies în stradă. Se gândesc cu curul? Dacă ar fi aşa, ar construi mai multe viceuri publice. Ajung câteodată la concluzia că comuniştii nu au organ de gândire.



Şi vreau să rog pe cei ce citesc, scrie-ţi în comment, ce s-ar fi putut face cu cei 8,6mln de lei?

4 comentarii:

  1. pt mine: Imi cumparam apartament:) ma duceam in calatorii:)

    bagam wi-fi gratis tat USM-ul

    RăspundețiȘtergere
  2. wi-fi pentru USM, o nouă etapă pentru universitatea de stat, sau poate se făcea ceva reparaţie prin blocul 4a.

    RăspundețiȘtergere
  3. 8,6 = 300 sali de calculatoare in scolile din mediul rural
    8,6=4600 indemnizatii pu transport
    8,6=640 loturi de carti pu bibliotecile de la tara
    Lunga lista dar scriu de pe mob...

    RăspundețiȘtergere
  4. si ce face PRCM cu asta? isi baga #### in toate. Sanatate lor, de pomenire sa le fie!!!

    RăspundețiȘtergere